Annons

Fyra på SM - fyra i Skåne

BK Starke hade Per-Ola Svendsen som representant vid årets senior-SM - som avgjordes fredag-söndag i Viskafors. Per-Ola - som brottas i tungvikt - förlorade i fredags mot segraren Eddy Bengtsson, innan han vann två matcher under lördagen och han hade också chansen till seger i bronsmatchen.
Sport • Publicerad 24 mars 2002

- Han mötte Marsvinsholms Kristian Farkas - som han besegrat två gånger tidigare under säsongen. Per-Ola hade en koppling till 3-3 och i så fall hade det blivit krysstagskoppling, där Per-Ola visat sig starkast av de båda tidigare. Nu blev det istället 2-4 och därmed gick också bronsmedaljen i klassen till Marsvinsholm, meddelar Roger Andersson i Starkeledningen. Det är givetvis inte illa att bli fyra på ett SM men i år innebar detta också samma placering i Skåne. Efter Eddy Bengtsson och före Kristian Farkas plaecrade sig Jan-Åke Forslund, Malmö Tigers.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons