Full pott för Söderslätt

Sällan går det så bra för ett samlat Söderslätt under en och samma fotbollskväll som i går. Visserligen förlust för såväl TFF som IFK men på småklubbsnivån blev det full pott!
Sport • Publicerad 13 augusti 2003

I division fem vann Stavsten hemma över Eriksfält med 3-0 (3-0) och hakar därmed på Ymor i den absoluta tabelltoppen. Fredrik Sandell låg bakom segern och han gjorde själv 1-0 redan efter tolv minuter. Patrik Lindberg gjorde 2-0 efter halvtimmens spel, innan Fredrik Sandell bjöd på en ny show. Ett mästerligt förspel bäddade för Magnus Bengtssons mål till 3-0. 3-0 stod det i halvtid och mycket mer hände heller inte för hemmalaget, där målvakten Jonas Karlsson tvingades till ett par fina räddningar i den andra halvleken. Inhopparen Anders Nilsson och Patrik Karlsson var båda helt fria mot slutet men oskärpa hos båda höll siffrorna nere för gästerna. Ymor vann över Kick i tisdags och till dessa båda segrar skall läggas tre solklara segrar: Östra Torps borta mot Barrikaden med 4-0 (2-0), Näsets i Vintrie med 5-0 (3-0) samt Anderslövs hemma mot Srbija med 4-1 (2-0). Östra Torp och Näset bjöd Malmöpubliken på finlir och även Anderslöv spelade bra, när man vann den viktiga matchen mot Srbija. Här blev Patrik Andersson tremålsskytt och Rasmus Hansson kompletterade målskyttet. Snäppet högre - i division fyra - vann Skanör/Falsterbo hemma mot Flagg med 3-1 (2-1) och division sjuderbyt på Ymorvallen vanns något överraskande av Behar. Även här blev det 3-1 (1-0) efter två segermål av Admir Islamovic och ett av Meho Celam. - En helt rättvis seger, där Behar hade den klart bästa viljan, menar Marjan Bosevski direkt efter matchen.