Annons

Freddy Borg till Öster

Sport • Publicerad 16 december 2004

Höllvikens Gifs målfarlige forward Freddy Borg är klar för superettanklubben Öster.

Freddy Borg har en skadefylld säsong bakom sig. Trots det hann han med att göra tolv mål för Höllviken i division två. Inte så konstigt alltså att flera klubbar varit ute efter den nu skadefrie 21-åringen, förutom Öster framför allt Mjällby och Mabi.

Annons

Borg har skrivit på ett tvåårskontrakt med Öster.

I Höllviken lämnar han ett hål efter sig.

– Det betyder en hel del att han försvinner. Han var väldigt duktig i år och det blir inte lätt att ersätta honom. Vi får se vad vi kan hitta. Men det är väldigt roligt för Freddy, säger Robert Enarsson.

Klart än så länge är också att följande spelare lämnar Höllvikens Gif: Samphan Promsi-Målgren, Anosh Seyedi, Jonas Pantelidis, Rashid Resk, Miran Turkovic och Jonnie Fedel.

Rober Enarsson berättar att nya spelare är på gång och i dagarna provtränar Oxie IF:s målvakt Niklas Uddenäs, 17, med klubben. Blir han kvar får han konkurrera om målvaktsplatsen med en annan talangfull 17-åring – Marcus Eskilsson.

Jonas Gustafsson

Fotboll Höllviken
Fotboll Höllviken
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons