Annons

Fotbolls-VM på Allehanda

Fotbolls-VM i Japan/Sydkorea påverkar innehållet i Trelleborgs Allehanda framöver. Men TA-sportens bevakning kommer inte att förändras nämnvärt, Söderslättsidrotten fortsätter ju som vanligt. Däremot hoppas vi kunna bjuda på en del överraskningar som har med VM att göra.
Sport • Publicerad 31 maj 2002
Foto: 

En skillnad mot tidigare VM är att vi har en representant från Söderslätt i den svenska truppen. När det finns möjlighet kommer vi presentera en intervju med Andreas Isaksson under vinjetten "Isakssons VM". VM berör människor världen över och de senaste händelserna diskuteras på arbetsplatser, i hemmen och ute på gatorna. Nu ger Trelleborgs Allehanda dig möjlighet att föra fram din åsikt. På den speciella VM-sidan på vår hemsida öppnar vi upp ett debattforum där du kan såga, hylla och kommentera allt som har med VM att göra. Vissa inlägg kommer att publiceras i tidningen och med jämna mellanrum lottar vi ut fina priser. Så tyck till om VM - det vinner du på!

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons