Annons

Fotbollförbundet i möte om derbyskandalen

Sport • Publicerad 29 augusti 2006
STOCKHOLM 20060828 Derby Hammarby-Djurgården på sˆderstadion. Matchen avbryts i andra halvlek efter l‰ktar tumult, i måndagens stockholmsderby mellan Hammarby IF och Djurgårdens IF på. Foto Fredrik Sandberg / SCANPIX / Kod 10080
STOCKHOLM 20060828 Derby Hammarby-Djurgården på sˆderstadion. Matchen avbryts i andra halvlek efter l‰ktar tumult, i måndagens stockholmsderby mellan Hammarby IF och Djurgårdens IF på. Foto Fredrik Sandberg / SCANPIX / Kod 10080Foto: 

Ett första möte i Svenska fotbollförbundets tävlingsutskott (TU) ska hållas redan på tisdagen med anledning av den avbrutna allsvenska derbymatchen mellan Hammarby och Djurgården.

När ett beslut om bestraffning kan fattas var på tisdagsförmiddagen oklart.

Annons

– Det som händer nu är att vi ska ta in alla anmälningar om det som hänt. Därefter har föreningarna möjlighet att yttra sig. En sån utredning tar ett tag, säger Elisabeth Aldaeus, sekreterare i TU.

TT: Hur lång tid kan det röra sig om?

– Det är svårt att säga just nu. Vi ska hitta en tidsplan, men det får vi återkomma till.

– Vid ett-tiden ska jag prata med vår ordförande (Björn Ahlberg) och komma överens om en tid för ett första möte. Vi måste hitta en tid som passar åtta ledamöter. (TT)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons