Annons

Fortsatta knäproblem för Magnus

Under hela försäsongen var Magnus Andersson speldirigent på TFF-mittfältet och även i de första allsvenska matcherna men efter segermatchen mot Gais har Magnus tvingats hålla sig utanför laget.
Sport • Publicerad 27 april 2009

Redan mot Gais förstod man att något inte var som det skulle och det tillhör ovanligheterna att Magnus får en etta i betyg, när TA-sporten summerar intrycken efter TFF-matcherna.

– Det är jobbigt och efter senaste undersökningen tror man att det handlar om en broskbit som ligger och skaver. Läkarna tror också att den kan slipas ned naturligt om den får ligga kvar men frågan är hur lång tid det tar och vilken smärta det innebär, inleder Magnus, när det gäller hans knäproblem.

Annons

Han berättar att det ibland klickar till i knäet och att detta skapar obehag och att knäet svullnar upp men samtidigt tror han att han skulle kunna ta i mer än vad han egentligen vågar på träningspassen.

–  I dag körde jag till exempel ganska hårt och i vissa lägen ger det en ganska kraftig smärta och därför är det också svårt att veta hur mycket man vågar anstränga det men jag tror i och för sig att jag snart skulle kunna spela match igen. Bara jag vänjer mig riktigt vid vad broskbiten ställer till med i olika lägen.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons