Annons

Fortsatt finlir för Jakob

Hemmaspelaren och numera även det enda hemmahoppet, Jakob Davidson, fortsätter med sitt finlir på hemmabanan i Ljunghusen. När den andra ronden av Telia Grand Prix speladesgick han runt banan fem under par och med sammanlagt nio under par ligger han nu delad sexa i protokollet - tillsammans med mera rutinerade Kalle Brink.
Sport • Publicerad 13 september 2002

- Förhållandena är de allra bästa och det är därför inte så överraskande att cutten gick vid tre under par, menar Jakob. Jakob gick ut på det tionde hålet och gick hålet på par och sammanlagt gick han runt banan på elva par, fem birdies, en eagle och en boogie. Boogie blev det precis som i torsdags på det trettonde hålet - som är ett par fyra. - I dag puttade jag riktigt bra och hade endast en tre-putt. Jag puttade inte dåligt i under inledningsronden heller och där hade jag tre tre-puttar, förklarar Jakob. Av övriga lokala golfare hade man anledning att känna lite extra för Vellinges Peter Malmgren i går. Peter gick en helt suverän rond och kom in på 65 slag och sammanlagt 142 men missade ändå cutten - med ett enda slag Telia GP fortsätter med tredje ronden i dag, där första paret går ut strax före kl 9. Jakob Davidson går ut exakt kl 12.33 och då i par med irländaren Gary Murphy.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons