Annons

Försvagat TFF-lag möter HIF

Sport • Publicerad 4 februari 2006

TFF fick inte bara två segrar med sig från Växjö förra helgen.

Ett influensavirus har drabbat delar av truppen och när laget gör sin första riktiga träningsmatch på söndag (borta mot HIF på Laröds IP klockan 13.00) saknas inte mindre än nio spelare.

Annons

Mattias Kronvall, Michael Mensah, Björn Westerblad, Toni Bahtiri, Patrik Redo, Yousef Fahkro, Thommie Persson, Jens Sloth och Mattias Thylander är borta av olika anledningar. Lägg till att Emil Mårtensson först i torsdags gick för fullt på träning och att Jonas Bjurström beräknas spela endast en halvlek.

– Vi har en sargad trupp, men det hör till vid den här tiden på säsongen, säger TFF-tränaren Conny Karlsson. Trots nio spelare borta är ändå 16 spelare uttagna, så stor är truppen i nuläget.

– I och med att Helsingborg möter Falkenberg på lördag (läs i dag) så slipper vi möta deras förstauppställning. Jag tror det blir ett lagom motstånd för oss, säger Conny.

Allsvenska HIF är i motsats till TFF helt utan skador och sjukdomar. Laget mot TFF ser ut så här: Oscar Berglund– Erik Wahlstedt, Andreas Granqvist, Oscar Rönningberg, Tony Mahr– Eldin Karisik, McDonald Mariga– Babis Stefanidis, Alexander Zaim, Imad Khalili– Gustaf Andersson.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons