Annons

Förstärkt Stavsten jagar revansch

Martin Hansson går direkt in i Stavstens lag som i dag tar emot Eslöv. Nyförvärvet får tränare Christian Åkerman att jubla. - Martin betyder oerhört mycket. Han passar väldigt bra för spel i division ett med sin rutin och sin storlek. Jag får tillgång till fyra niometersspelare och jag kan vila Skoog, JP och Conny i matcherna .
Sport • Publicerad 4 februari 2004

Stavstenstränaren är också glad att han nu får tre niometersspelare som nu återförenas. Jonas Persson, Conny Johansson och Martin Hansson har spelat tillsammans i H 43 vilket betyder att Martins "inskolning" inte behöver bli långvarig. - Han har lite att ta igen vad gäller träning och matchning och vi ska väl inte vänta oss stordåd i början, men han blir värdefull för oss. Nystarten av division ett har givit Stavsten andrum, men det är viktigt att fortsätta ta poäng. Mot Eslöv lovar Christian Åkerman seger. - Jag brukar inte säga att vi ska vinna men den här gången är annorlunda med tanke på vad som hände mot Eslöv borta. Vad blev det? - Det har jag glömt? Det blev så stor förlust att jag skäms. Förlusten skrevs till 17-34 och kommentarerna efteråt var "pinsamt" och "genant". - Vi känner en fruktansvärt stor revanschlust och det gäller alla spelare. Men Eslöv slåss för sin överlevnad och vi vill gärna vinna några matcher för att känna vi är ett lag för serietoppen. "Mini" Åkerman har ett orosmoment inför kvällens match. Högersexan Mattias Hoff har en bristning i baksidan av ena låret och får vila ett par veckor till. Ersätter gör Sebastian Zander, junioren som får allt mer speltid. - Sebastian är högerhänt men har bra teknik och avslut som gör att han klarar spela på högerkanten.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons