Annons

Första segern för Tre Lyktor

Tre Lyktor tog redan i premiärmatchen första poängen någonsin i A-lagssammanhang och nu har man också tagit första segern! Den kom i hemmamötet med Holmeja och kom att lyda på 4-3 efter klara 3-0 i halvtid. Holmeja kom alltså dock inte ikapp och segerskyttarna var: Patrik Olsson, Dino Softic, Björn Zejnilagic och Roni Ibrahim.
Sport • Publicerad 16 maj 2004

Klagstorp-Pelister 1-1 Klagstorp och Pelister delade poängen i en jämn och bra match, där Pelister brände en straffspark i den första halvleken - som därmed slutade mållös. - Bedrövligt och dessutom att skjuta utanför, menade "syndaren", Dean Simonovski, efter att ha lämnat in i halvtid. Anledningen till bytet var dock inte den missade straffen utan en infektion i kroppen. Spelet böljade fram och tillbaka och ofta fungerade passningsspelet ovanligt väl för att vara på division sju-nivån. Lagen kom dock inte fram i alltför många direkta målchanser. Med tio minuter kvar kom dock Henrik Harletun fram på högerkanten och sköt ett snabbt markskott vilket innebar 1-0. 1-0 såg det också ut att bli men i matchens sista minut nickade Pelisters Daniel Korlevski elegant in kvitteringen till 1-1. Behar-Skansen 3-3 Albäcksderbyt slutade oavgjort, 3-3, efter 1-1 i halvtid. Behar tog ledningen med 1-0 men sedan vände Skansen och ledde med 3-1 och 3-2 när det endast återstod ett par minuter. - Vi hade klart flest chanser, där Kristoffer (Ekström) dessutom missade en straff. Behars målvakt var helt suverän och stod för åtminstone fem direkt avgörande räddningar, analyserar Martin Malmberg efter matchen. Esad Brkic, Admir Islamovic och Dennis Alkic gjorde Behars mål medan Kristoffer Ekström, Azem Bunjaku och Fredrik Pettersson gjorde Skansens. Ariana-FC Höllviken 7-2 FC Höllviken har det svettigt i sydvästra B och föll nu med ovanligt stora siffror efter endast 1-2 i pausen. Tröstmålen gjordes av Patrik Vemmerstad och Mattias Dahlqvist.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons