Förlust för HBK dam i premiären

HK Malmö 2 tog övertaget direkt och släppte aldrig in HBK i matchen. Under söndagen förlorade gästerna från Trelleborg sin seriepremiär med hela 20–28.
Handboll • Publicerad 13 oktober 2019 • Uppdaterad 14 oktober 2019
Emmy Hoang gjorde sex mål för HBK mot Malmö, men det hjälpte föga. Arkivbild.
Emmy Hoang gjorde sex mål för HBK mot Malmö, men det hjälpte föga. Arkivbild.Foto: Niklas Gyberg Ivarsson

Redan efter några minuter hade hemmalaget tagit ledningen med fyra bollar. Övertaget höll de hela första halvleken ut, och senare även hela matchen ut.

Halvtidsresultatet skrevs till 14–9, och i den andra halvan av matchen utökade Malmölaget sin ledning.

Emmy Hoang i HBK kämpade på och gjorde sex av gästernas mål. Det hjälpte dock föga och matchen slutade med stor förlust.