Annons

"Foppa" riskerar missa Stanley Cup

Den svenske hockeystjärnan Peter Forsbergs skadad fot fortsätter orsaka problem och han riskerar nu att missa deltagande i Stanley Cup.
Sport • Publicerad 12 april 2002

Det uppger nyhetsbyrån AP och tidningen Aftonbladets nätupplaga. Peter Forsberg valde att stå över första halvan av årets NHL-säsong för att vila upp sin sargade kropp. När han så skulle göra comeback kom nästa bakslag. I början av januari tvingades Forsberg opererade sin vänsterfot för att kunna åka skridskor. Svensken såg ut att missa slutspelet för andra året i rad. Men efter en snabb läkeprocess gjorde han sin första isträning med Colorado för ungefär två veckor sedan. Men framstegen har inte kommit lika kvickt när Forsberg väl började isträna. Foten gör fortfarande ont och med slutspelet runt hörnet har Forsberg inte deltagit i några övningar med närkontakt. - När min fot är tillräckligt stark för att hålla uppe mig kan jag göra vad jag ska. Men den är inte där ännu och därför har jag inte kört någon kontakt, sade Forsberg till nyhetsbyrån AP och Aftonbladet efter gårdagens träning.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons