Annons

Fizniks övervikt avgjorde

Altona förlorade seriematchen på bortamatta i Göingebygden mot Tyringe/Hässleholm men med facit i hand var det kanske bara ett ynka halvt kilogram som avgjorde. 18-11 slutade matchen och Lasse Revesz hade följande analys att komma med:
Sport • Publicerad 10 januari 2003

- Fiznik (Zahiti) vägde tyvärr ett ynka halvt kg över och det avgjorde tyvärr matchen. I och med att vi nu tvingades lämna walk over fick Tyringe 5-0 i klassen istället för en förmodad seger för Fiznik. Altona var chanslöst på den lätta halvan, där Tyringe radade upp tre snabba fallsegrar. Fredrik Olsson i 60 kg-klassen stod längst eller 1.59 - mot Daniel Rankainen och Johan Vuris 1.07, medan nyblivne söderslättsmästaren Johan Revesz låg på rygg efter endast 0.31 i matchen mot Jonas Gustavsson. Efter Fiznak Zahitis walk over i 74 kg-klassen blev det Altona för hela slanten, där Martin Revesz inledde med poängseger över Mikael Storm i 84 kg-klassen. Jonas Hahne och Magnus Modén kompletterade Martins seger via två snabba fallsegrar.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons