Finalbesvikelse för Nathalie Lindborg

7- 4- 7. Så lyder Nathalie Lindborgs finalplaceringar på sim- SM. Söndagens 100 meter fritt blev en besvikelse för TKS-simmerskan.
Sport • Publicerad 26 november 2007

I lördagens semifinal på 100 meter fritt hade Nathalie Lindborg den tredje bästa försökstiden med 55,92.

I finalen gick det fortare för konkurrenterna och långsammare för Nathalie. Förra TSS-simmerskan Ida Marko-Varga, SK Ran, vann på 54,36, nytt personbästa med en halv sekund. Nathalie Lindborg slutade på sjundeplats med 56,23.

Tidigare har 16-åringen fått med sig en sjundeplats på 200 meter fritt och en fjärdeplats på 50 meter fritt.

- Sammanfattningsvis har inte SM inbringat de resultat som vi hade förhoppningar på, konstaterade Gunnar Wismar, tränare i Trelleborg Kappsim.

Sjukdomar förstörde SM för de övriga Lindborgsystrarna, Eleonor och Ida, som därmed inte kunde göra sig själva rättvisa. Därmed blev det heller inga starter i lagkapperna som det var tänkt.

Medalj i lagkapp blev det däremot för Trelleborgstjejen Vanessa Ljungdahl som ingick i Malmö KK:s bronslag på 4x100 meter fritt. (TA)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.