Annons

Fin avslutning av Gif:s ungdomar

Sport • Publicerad 1 oktober 2007

Höllvikens Gif ser ut att avsluta seriespelet på allra bästa sätt och efter nästsista omgångens seger har man chans att sluta på en hedrande femteplats.

DIVISION TVÅ

Annons

I lördags stod Laholm på hemmamenyn och det blev seger med 4– 1 (1– 0). Segermålen gjordes av Patrik Burda, Miklos Kriz och Dan Mårtensson, där Patrik blev dubbel målskytt.

– Vi siktar in oss på seger även mot Lund i sista omgången och sedan kan vi hoppas på Sölvesborg mot Karlskrona. Då slutar vi femma och det måste vi vara nöjda med, menar tränaren, Mirre Gimtell.

Rena skönspelet de senaste omgångarna "skyller" Mirre på att de många duktiga yngre spelarna presterar långt bättre utan press.

– Ja, det stämmer verkligen och det syns också i statistiken. När det gällt för oss mot de lag vi sett som våra värsta konkurrenter har det inte gått bra. Vi har också förlorat onödigt mot Nike, Kirseberg, Sölvesborg och Älmeboda, menar Mirre.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons