Annons

FC Höllviken hoppar av

Efter att ha lämnat walk over i de två senaste seriematcherna kastar Lasse Vemmerstad in handduken för sitt kära FC Höllviken.
Sport • Publicerad 23 maj 2004

- Ja, det blir för jobbigt. Vi var många i våras men med flera skadade och andra som inte kan träna är det lika bra att hoppa av. Jag kommer att ringa Skåneboll under måndagen och meddela beslutet, informerar Lasse. Pelister-Café Vinyl 6-0 Pelister skuggar Vången i serietoppen - lagen möts på Ymorvallen den 4 juni och vann enkelt över Café Vinyl från Malmö. Bland målskyttarna denna gång fanns två nyförvärv, där Dragan Simic kommer från Arlöv och Dusko Radinovic inte spelat på några år. Dusko spelade dock för några år sedan allsvenskt i Degerfors men har också varit i IFK Malmö. Daniel Korlevski är Pelisters skyttekung i år och han blev matchens tvåmålsskytt. Övriga mål gjordes av Dean Simonovski och Ivan Stanojevic. Skansen-Vången 0-5 Denna omgång var det Skansens tur att möta serieledarna från Oxie och det blev storstryk med handen full av baklängesmål. Redan i halvtid stod det 0-4.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons