GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Falsterbo Horse Show ställs in

Det blir inga tävlingar i Falsterbo i sommar. Coronapandemin tvingar arrangören att ställa in hästfesten.
Ärevarv med Sveriges Malin Baryard-Johnsson och hästen H&M Indiana efter segern i Nations cup, laghoppning, nationshoppning på Falsterbo Horse Show i somras.
Ärevarv med Sveriges Malin Baryard-Johnsson och hästen H&M Indiana efter segern i Nations cup, laghoppning, nationshoppning på Falsterbo Horse Show i somras.
Foto: Andreas Hillergren/TT

”Vi valde att hålla hoppet uppe så länge som det var möjligt, men nu har tiden hunnit ifatt oss och det är med stor sorg som vi tvingas ställa in Falsterbo Horse Show”, meddelar arrangören i ett pressmeddelande.

Falsterbo Horse Show skulle ha ägt rum den 4 till 12 juli i år. Evenemanget skulle i sommar även ha firat 100 år. Det jubileet får nu firas den 10 till 18 juli 2021 i stället.

”Skall vi köra Falsterbo Horse Show 2020 så skall vi göra det fullt ut. Det har vi sagt sedan Coronakrisen startade. Det har inte varit aktuellt att köra utan publik, skriver arrangören vidare.

Biljettinnehavare kommer att kontaktas. De som köpt biljetter ska erbjudas att få behålla dem till 2021, meddelar arrangören.

Läs mer