Annons

Fahrudin kvar i IFK Ystad – nu ska han sänka Trelleborg

Fahrudin Zaimovic stannar kvar i IFK Ystad. Och nu ska han sänka klubben han var på väg till, IFK Trelleborg. "Det hoppas jag verkligen", säger Zaimovic.
Sport • Publicerad 4 februari 2009
Fahrudin Zaimovic ska sänka Trelleborg. Arkivbild: Sprisse Nilsson
Fahrudin Zaimovic ska sänka Trelleborg. Arkivbild: Sprisse NilssonFoto: 

Efter att Zaimovic tackat nej till spel i en italiensk klubb tog han ett nytt snack med IFK Trelleborg, som emellertid kommit fram till att ekonomin inte tillåter några spelarvärvningar av Zaimovics kaliber.

Därmed bär Zaimovic IFK Ystads tröja i det viktiga bottenmötet mot just IFK Trelleborg i Söder-slättshallen på onsdagskvällen.

Annons

– Det blir absolut en tuff match. De viker sig inte i första taget, men kan vi få ett tidigt övertag kan det nog lösa sig rätt bra. Är det jämnt på slutet blir det nog tufft för oss, säger Zaimovic.

Den 15 februari stänger transferfönstret, men redan nu lugnar Zaimovic IFK Ystads fans. Han har bestämt sig för att stanna säsongen ut.

– Man har lärt sig gilla klubben och spelarna och man vill inte lämna i första taget, säger Zaimovic, som hela tiden sagt att han helst vill stanna kvar i IFK Ystad.

Zaimovic är en av sex spelare som uppmuntrats av IFK Ystad att söka sig till andra klubbar. Jonas Busk är ensam bland dessa spelare om att ha hittat ny klubbadress: HK Malmö.

Ulf Gummesson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons