Annons

Få förändringar i TFF:s organisation

TFF:s organisation för 2013 innehåller få förändringar jämfört med den nedbantade organisation som klubben presenterade tidigare i höstas.
Sport • Publicerad 22 november 2012
Foto: 

Den ekonomiska situationen tvingade TFF att säga upp sin tillsvidareanställda personal tidigare i höst. Av de sju som sades upp valde klubben att ha kvar fyra tjänster i sin nya organisation.

Trots degraderingen från superettan är de fyra tjänsterna kvar när TFF nu presenterat sin organisation för 2013.

Annons

Barbro Bengtsson kommer att vara ansvarig för marknads- och sponsorsidan medan Mattias Kronvall blir en kombination av sportchef, klubbdirektör och ekonomiansvarig.

Lars Olsson kommer att vara materialansvarig, lagledare för A-laget samt ekonomi- och administrationsassistent. Hannu Sirviö blir kvar på posten som ungdomsansvarig och blir också tränare för U19.

Kring A-laget kommer Janne Ericsson att fortsätta som målvaktstränare medan Eva Grankvist och Peter Andersson blir kvar i det medicinska teamet.

Anders Grimberg kommer att vara A-lagstränare på halvtid. Vem som ska vara assisterande tränare är ännu inte klart.

Kvar att tillsätta finns också en visstidstjänst som U17-tränare.

Martin Falkenby
Björn Gustavsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons