Annons

Ex-TFF:are i a-landslaget

Det är inte klart vart svenska fotbollslandslaget åker för sin januariturné. Men den blir av. I den trupp som Erik Hamrén nu tagit ut finns bland andra Ex-TFF:aren Erdin Demir.
Sport • Publicerad 12 december 2013
Erdin Demir.
Erdin Demir.Foto: 

Vinterturnén för fotbollslandslaget var bestämt att gå till Kina och Vietnam. På torsdagsförmiddagen ställde Kina in matchen den 18 januari.

– Vi åker därför inte till Kina eller Vietnam, säger landslagschefen Lars Richt.

Annons

– Vi har jobbat med andra alternativ och har just nu diskussioner om att spela två matcher i Förenade Arabemiraten. Det är inte klart än och inte klart med datum.

– Jag skulle ljuga och säga om jag var 100 procent säkert, men jag har stora förhoppningar om att den blir av.

Förbundskaptenen Erik Hamrén tar ändå ut en trupp till vinterturnén, trots att det inte är klart att den blir av. I den truppen finns inte Anders Svensson – som bestämt sig för att sluta i landslaget.

– Han har beslutat att sluta spela i landslaget, säger Erik Hamrén.

– Vi har haft ett bra snack. Jag respekterar hans beslut och vill bara tacka honom för hans tid under min tid. Han har haft en fantastiskt roll som ledare i laget under min tid. Jag kommer att sakna honom.

Mikael Hallqvist
TT/TA
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons