Annons

Ett kliv bakåt

Premiärvinsten mot Nike följdes av sex raka förluster. Stark trepoängare mot Eslöv, men så kom en ny förlust. Denna gång mot bottenkollegan Ödåkra och IFK Trelleborg sladdar betänkligt i division tre.
Sport • Publicerad 14 juni 2003

- Vi har det tufft i serien och jag tror det sitter i bakhuvudet på spelarna, säger Peter Frank. 2-0 (1-0) var dessutom rättvist. IFK skapade inga chanser i matchen och dessutom fanns inte offerviljan i eget straffområde. Målen var snarlika. 1-0 i sjunde minuten kom efter frispark och där en hemmaspelare fick stå och slå in returen. 2-0 i 70:e minuten kom också sedan en motståndare varit etta på bollen. Efter ledningsmålet var IFK-spelet hyggligt men de avgörande passningarna hittade aldrig rätt adress. - Ödåkra spelade en enkel fotboll med långa raka bollar. Det var så vi skulle spela, men vi gjorde det för svårt för oss, säger Peter Frank. - Vårt spel gick på chans och det verkar som om spelarna är för rädda och nervösa för att slå de rätta passningarna. Välviljan i vårt spel som vi hade mot Eslöv hittade vi aldrig, det knöt sig, och dessutom litade vi för mycket på Mounir Fakhro. Vi måste hitta fler alternativ i vårt spel. Till råga på allt tvingades Pontus Jacobsson utgå efter 20 minuters spel med knäproblem. Igor Tasevski åkte på gult kort och är avstängd i nästa match mot Svalöv. - Det är klassiskt för oss nu och det händer lite för mycket som stör. Vi får ingen kontinuitet i vårt spel. Alla våra spelare måste vara fulltränade och i form, det har vi inte nu i och med alla avstängningar, säger Peter Frank.

Louise Voll Ercolino louise.voll.ercolino@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons