Annons

En tung baksmälla

Måndagen var onekligen något av baksmällans IFK-dag på Vångavallen och istället för träning blev det rannsakan innanför stängda dörrar, där tränaren Deval Eminovski tog till orda.
Sport • Publicerad 5 maj 2003

Inte nog med samtalet mellan tränare, ledare och spelare då utan förnedringen via 1-11 mot Påarp fick sitt vidare efterspel senare i går kväll. Då var det sektionsordföranden Bo-Lennart Nilsson som kallade till sig företrädaren Mats "Linken" Lindgren - tillsammans med tränarduon Deval Eminovski och Peter Frank. - Vi måste så klart gå igenom vad som verkligen förorsakade ett sådant resultat och det är inte kul alls så här efteråt. 1-11 var en riktig bomb och det får bara inte hända, förklarar Bo-Lennart inför mötet, samtidigt som han är noga med att tillägga: - Det handlar inte om att såga tränarna utan vi i styrelsen har hundra procent förtroende för både Deval och Peter. Deval Eminovski var själv inte så lätt att få något vettigt ur i går utan han klagade mest på massmedias sågning av IFK-laget. Han kom dock med ett par tänkvärda synpunkter som tränare: - I svåra stunder bevisar man om man är en stor ledare eller ej! Vi vet vilka fel vi gjort och vi vet hur vi skall gå vidare. När förtroendet kommer på tal är han heller inte svarslös utan då låter det så här: - Jag tog upp frågan direkt med gruppen och man stöttar mig och därför går vi också direkt vidare.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons