Annons

En poäng i Malmö

Anders Palmér ledde TFF:s B-lag till en poäng borta mot Malmö FF i utvecklingsserien. Trelleborg ställde upp med ett mer rutinerat lag och det var Kenneth Gustavsson som svarade för 1-0 i den första halvleken. - Vi spelade bra i första halvlek och var det bättre laget. Tyvärr släppte vi in ett mål i andra halvlek, som föregicks av offside. Totalt sätt var det en jämn match, säger Anders Palmér.
Sport • Publicerad 11 augusti 2004

Eric Fischbein och Johan Laursen spelade varsin halvlek och kom undan med bra betyg. TFF har en 19-årig provspelare på besök. Niklas Nordgren, son till förre landslagsspelaren Mats Nordgren, är i Trelleborg och spelade hela matchen mot Malmö. - Han spelade på topp och var nog lite ovan i den positionen. Jag uppfattar honom mer som en teknisk snidare, en som lägger fram passningar till anfallarna, säger Anders Palmér. Niklas Nordgren har tillbringat de senaste tre åren i premier league-laget Middlesbroughs juniortrupp och har spelat i pojklandslaget. Jonas Brorsson anser att det kan finnas potential i den offensive spelaren. - Det är ingen spelare som räddar oss kvar i allsvenskan, värvar vi honom är det på lång sikt, säger TFF:s sportchef. Nu är det klart att Anders Palmér blir lagets nya andretränare för tre månader framöver. - Det känns rätt så bra med tanke på det läge vi var i, säger "Palle".

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons