En dag på jobbet för Tif

Träningsmatchen Tif Vikings–Lejonet blev till lite av kattens lek med råttan, där hemmalaget i Söderslättshallen definitivt var råttan och vann med hela 11–2 (2–1, 4–0, 5–1).
Sport • Publicerad 17 september 2013

– En dag på jobbet, så enkelt kan man väl uttrycka sig, men det finns mycket från matchen som vi tar med oss. Robin Lundin – som verkligen hade vaknat på rätt sida och som var bra över hela banan och gjorde fyra mål – kommer att bli nyttig och detsamma gäller Freddie Jigmalm. Freddie var en gigant i försvarsspelet och kommer definitivt att bli till en mycket viktig kugge, säger Vikings tränare Pontus Mårtensson.

Han tycker att dessa båda stack ut rejält men han var överlag nöjd och pekar då på de skador som finns kvar i truppen och där Christian Carlssons axelskada är den som stör ritningarna mest.

– ”Crille” kommer ganska säkert att missa seriepremiären men annars har vi hopp om att Nyman (Patrik) redan i veckan som kommer ska komma ut på isen.

Louise Löfgren
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.