Annons

Emelie hoppas på JEM- medalj

Sport • Publicerad 1 april 2005
I dag kommer La Visites, Trelleborgs och Sveriges Emelie Alm fram till Antwerpen, Belgien, där JEM avgörs nästa vecka. arkivbild: Claes Nyberg
I dag kommer La Visites, Trelleborgs och Sveriges Emelie Alm fram till Antwerpen, Belgien, där JEM avgörs nästa vecka. arkivbild: Claes NybergFoto: 

Emelie har haft en bra vinter med en femteplats i JSM och fortsatt topplacering i Mastersspelet som största glädjeämnen.

– Jo, det har faktiskt gått bra, säger Emelie som har stora krav på sig själv " i JEM är målet högt satt.

Annons

– Jag ska i alla fall komma hem med en medalj, så får vi se vad det blir.

För Emelies del börjar EM på måndag med tvåmannaspel. I EM tävlas det också individuellt och i tre-, fyra- och femmanna.

Har du börjat känna av någon nervositet?

– Nej det är jag inte, inte än i alla fall.

Emelie ingår i en tolv spelare stor trupp och förbundskaptenen Stefan Yngström tycker att det finns anledning till optimism. Alla som är med kan vinna något, har han tidigare sagt, och hur det än går i Belgien finns det anledning att se ljust på framtiden.

– Vi har många unga spelare som vi kan bygga juniorlandslaget runt under de närmaste åren, sa han till bowlingförbundets hemsida i samband med uttagningen.

Jonas Gustafsson

Bowling Trelleborg Tidigt på fredagsmorgonen kom de unga bowlare som ska förvara Sveriges färger i JEM fram till Antwerpen, Belgien, där tävli
Bowling TrelleborgTidigt på fredagsmorgonen kom de unga bowlare som ska förvara Sveriges färger i JEM fram till Antwerpen, Belgien, där tävli
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons