Annons

Ejes största kap hittills

Även om sommaren står för dörren är Eje Wilör på fortsatt värvarstråk inför höstens handbollsspel med Stavsten i division ett och nu menar han, att han fått klart med det största kapet någonsin. Ännu en dansk spelare och som skall vara långt bättre än till och med Kim Keller!
Sport • Publicerad 20 maj 2002

- Morten Krampau är den garanterat mest meriterade spelaren som någonsin varit i Stavsten och då inbegriper jag så klart även Kim Keller. Kim var en playmaker när han kom hit men klev in i målskyttens roll här och i Mortens fall handlar det om ett långt bredare register och jag är säker på att han som storskytt också kommer att bli till en ledargestalt på planen, menar Eje. Morten Krampau är 27 år och spelade den gångna säsongen först för spanska Althea och från januari i FIF från Köpenhamn. FIF ledde han de sista månaderna från en bottenplats i division två-tabellen till en topplats. Handbollsbanan inledde han i Ajax, Köpenhamn. - Jag hade Morten på gång redan när vi gick upp i elitserien för några år sedan och då hade jag sett honom i en ungdomslandskamp mot Tyskland. Danmark vann med 19-15 och Morten gjorde 15 mål, informerar Eje.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons