Annons

Eje gör comeback som ordförande

Stavsten Handboll har fungerat utan ordförande en längre tid men nu är den perioden över och vid årsmötet i kväll återinträder Eje Wilör som ordförande.
Sport • Publicerad 9 mars 2010
Foto: 
Foto: 

Trelleborg. Åtminstone enligt de källor TA-sporten varit i kontakt med men huvudpersonen själv drar sig för att bekänna färg.

– Nja, helt klart är det väl inte men kanske till 75 eller möjligtvis 85 procent men jag funderar in i det sista. Som vald till hedersordförande blir det väl jag som dessutom håller i mötesklubban, förklarar Eje under måndagskvällen.

Annons

Som något av Eje Wilörs livsverk är han inte nöjd med hur Stavsten skötts det senaste året men han vill inte närmare gå in på det. Han nöjer sig med att konstatera följande:

– Det har varit väldigt turbulent i föreningen sista tiden och det är, så klart, inte bra. Ekonomin är ett bekymmer, där ett stort överskott för ett år sedan vänts till ett resultat som förhoppningsvis kan sluta vid ”plus minus noll”.

Även om Eje alltså ger sken av att dra på beslutet in i det längsta, får man ändå klart för sig att han tillträder posten som ordförande – när han deklarerar följande:

– Det finns minst en handfull människor som besitter mängder av kompetens och som är beredda att gå in i styrelsen – men endast om jag återinträder som ordförande och det är väl det som kan bli tungan på vågen i slutändan. Men som sagt; jag har ännu inte bestämt mig fullt ut.

Årsmötet i kväll äger rum på Söderslättshallen – med start klockan 19.

Nicolinn Nilsson
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons