Annons

Eje avgår och flera följer med

Om knappt en månad är det dags för årsmöte i Stavsten Handboll och som det ser ut i dag – ja, då blir det nästan nyval över hela linjen. Eje Wilör har redan tidigare meddelat att han nu tänker avgå som ordförande och i dagsläget följer åtminstone en trio med.
Sport • Publicerad 21 april 2009
Eje Wilör avgår som ordförande i Stavsten. Foto: Malin Palm/Arkiv
Eje Wilör avgår som ordförande i Stavsten. Foto: Malin Palm/ArkivFoto: 

– Jag kan inte engagera mig fullt ut som tidigare och det har med mitt jobb att göra. Därför har jag också i god tid meddelat att jag inte längre står till förfogande som ordförande. Jag kommer däremot att finnas kvar i organisationen kring spelarna och där har jag aldrig trappat ned. I nuläget kan vi snart presentera en sextett nya spelare, inleder Eje.

Stig B Johansson, Kent Hansson och Leif Holmgren är trion som definitivt följer Eje ut ur styrelserummet och med följer förmodligen även Janne Olsson.

Annons

– Jo, så är det nog och vi får se hur det blir och vi i valberedningen ska ha ytterligare ett möte innan årsmötet den 16 maj, meddelar Frank Johansen.

Eje Wilör menar att det inte handlar om någon större katastrof för klubben utan han hoppas på nya, friska tag av en nästan komplett ny styrelse.

– Det kommer säkert att bli bra och fördelen med att flera nya kommer in samtidigt är väl den att alla också måste ta ett delat ansvar. I en styrelse ska det inte vara så att en eller några gör det mesta utan alla måste vara delaktiga, fortsätter Eje och han tillägger:

– Det känns tryggt att lämna som ordförande med ett rejält överskott i kassan och så här stadda i kassan har vi nog aldrig varit.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons