Annons

Dubbla förluster för Trelleborg Basket

Sport • Publicerad 27 november 2006

– Siffrorna blev alldeles för stora i matchen mot Mladost. Vi är egentligen alldeles för bra för att förlora så stort, inleder Thomas Nilsson analysen.

Måndagens träningspass blir mer till ett avslappningspass och efter dubbla matcher behöver en och annan ta igen sig lite. Thomas ger lite träningsråd och fortsätter sedan så här:

Annons

– Vi låg bara under med fem poäng i halvtid men sedan kom ett ordentligt ras i andra halvlek. Ja, den blev till en riktig katastrof, fortsätter Tomas.

Alex Radojkovic blev klart bäste poängplockare för TB och om honom säger Thomas så här:

– Alex var helt klart den som höll oss kvar i matchen så pass länge som in i början på andra halvlek. I söndags bar det sedan av till Halmstad och andra raka förlusten för trelleborgarna – skulle det visa sig.

– Här började vi ursvagt och låg under med tolv poäng som mest och det blev till en rejäl uppförsbacke redan från början, inleder Thomas här.

Man kom tillbaka i andra perioden – som man vann – men i tredje var man tillbaka i uppförsbacken:

– Vi ställde upp med ett jättebra lag och här var det Mattias Persson som höll oss kvar. Han satte en hel del "treor" för oss, menar Thomas.

Han "skyller" också förlusten på en spelare i Halmstad:

– Ja, de hade en fantastiskt duktig spelare som själv satte 37 poäng. Jag tror han missade fem skott på hela matchen.

Nästa match för Trelleborg Baskets del spelas hemma mot Äli på söndag klockan 13. Som alltid spelar man i Söderslättsgymnasiets sporthall.

Sigge Hansson

Helgen som gick blev extra tuff för herrarna i Trelleborg Basket. Först 53– 93 i Malmö mot Mladost och sedan 91– 106 i Halmstad.
Helgen som gick blev extra tuff för herrarna i Trelleborg Basket. Först 53– 93 i Malmö mot Mladost och sedan 91– 106 i Halmstad.
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons