Annons

Dubbelt oavgjort för Ladies Team

I det sista seriesammandraget uppe i Trollhättan lutar nu allt mer åt att det blir Trollhättan som vinner bordtennisens division ett södra för damer. I lördagens matcher mot Falköping och Lindome spelade Trelleborgs "Ladies Team" oavgjort i båda, 5-5.
Sport • Publicerad 16 mars 2002

Mot Lindome hade det kunnat bli en seger, men Marie Persson i andrauppställningen förlorade dessvärre sin singel mot en mycket duktig spelare. Denna missräkning uppvägdes dock av att Sanna Lundgren vann sin match, hennes första seger någonsin i division ett. - Det gör gott för självförtroendet, nu vet hon att hon kan vinna mot spelare i division ett och det är bra inför nästa år, menar Trelleborgs bordtennisklubbs ordförande Jan Lundgren. Ladies Team hade egentligen för avsikt att försöka ta sig upp i elitserien i år, men då flera nyckelspelare fallit ifrån på grund av graviditeter och skador, så får man nu i stället sikta in sig på tredjeplatsen i serien efter Trollhättan och Malmö FF. - Riktigt nöjd är man väl inte, men efter omständigheterna har vi väl gjort det ganska bra ändå, menar lagledaren Lennart Nilsson. Under söndagen spelar Trelleborgs Ladies Team mot Uddevalla och Linné, vilket blir säsongens sista två matcher.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons