Annons

Drömmål av Magnus Andersson

Inför ett hundratal åskådare på Smygehamns Idrottsplats slog Magnus Andersson till – med ett drömmål från drygt 60 meter. "Jag fick en riktigt bra träff", säger TFF:aren.
Sport • Publicerad 29 juni 2009

SMYGEHAMN. När Magnus Bahne var ute på vift i den 18:e matchminuten mellan Trelleborgs FF och Halmstads BK passade Magnus Andersson på att göra mål. Från egen planhalva avlossade han ett hårt distansskott. Bollen gick förbi hela mittfältet och backlinjen med siktet inställt på vänstra krysset. Där seglade bollen också in efter touch av Magnus Bahne och ribban.

– Jag såg att målvakten stod långt ut så jag tänkte att jag testar att lägga in bollen på mål och det gick ju väl. Jag hade medvind och fick en bra träff.

Annons

Ett av dina snyggaste mål i karriären?

– Ja det är det väl. Det är det mål jag har gjort längst ifrån i alla fall. Jag hade något liknande i pojklaget men det här var nog längre ifrån. Bara synd att det var i en träningsmatch.

Efter drömöppningen fortsatte Magnus Andersson att ta för sig på planen. Han satsade stenhårt i närkamperna och hade stor del i TFF:s fina passningsspel i första halvlek.

– Jag har kommit igång lite bättre nu. Det var likadant förra året, då kom jag också igång på hösten. Det känns som att hela laget är med mer i spelet nu och att vi hittar varandra bättre.

Nicolinn Nilsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons