Annons

Doft av fotboll och Italien i nya bloggen

Drömmer du om att vara fotbollsproffs i Italien? Nu kan du få en inblick i hur det är att vara det. För trelleborgaren och fotbollsproffset Stéphanie Öhrström startar nu bloggen, Mellan stolparna, på trelleborgsallehanda.se.
Sport • Publicerad 27 augusti 2012
Stéphanie Öhrström kommer att börja blogga på trelleborgsallehanda.se. Målvakten kommer bland annat berätta om hur det är att vara fotbollsproffs i Italien.
Stéphanie Öhrström kommer att börja blogga på trelleborgsallehanda.se. Målvakten kommer bland annat berätta om hur det är att vara fotbollsproffs i Italien.Foto: 

– Det ska bli jättekul att börja blogga och berätta om hur det är att vara proffs i Italien, säger Stéphanie Öhström.

Målvakten har sedan december 2010 varit fotbollsproffs i Verona. Förra säsongen var laget nära att vinna "scudetton", men slutade tvåa i italienska ligan efter Torres från Sardinien.

Annons

Verona har gjort en förvandling sedan Öhrström kom till laget, för då var Verona ett bottenlag.

Kommande säsong siktar laget på att vinna serie A. Och trelleborgarna kan ta del av denna jakt i bloggen, Mellan stolparna.

Vad kommer man komma att få läsa om i bloggen?

– Framförallt en hel del om italiensk fotboll. Vad som händer i Serie A, hur det är att spela där och vad som händer i vårt lag. men även om hur det går till i vardagen i Italien.

Har du bloggat tidigare?

– Jag har haft två bloggar tidigare. När jag spelade i LDB FC Malmö hade jag en blogg på klubbens hemsida. Och sedan har jag även bloggat på damfotboll.com tidigare, men jag slutade blogga när sidan tog ett uppehåll.

Har du förändrat ditt bloggande under åren?

– Det tror jag, hade jag gått tillbaka och läst vad jag skrivit då hade jag nog skrattat. Jag har lärt mig skriva när jag har något att berätta och inte blogga bara för skrivandets skull.

Härkan du läsa om Stéphanie Öhrströms äventyr i Italien.

Madeleine Gripsten
Jonas Jakobsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons