Annons

DM-fotbollen inleder säsongen

Småklubbarna inleder tävlingssäsongen redan i helgen och då är det DM-fotbollen som tar sin början. Småklubbarna i Skåne är indelade i 26 grupper, där gruppsegrarna går vidare till den andra omgången.
Sport • Publicerad 14 mars 2003

I denna går dessutom division tre- och division fyralagen in. Lagen från division två går in i DM-spelet först i den tredje omgången. Intresset bland Söderslättslagen är "så där" och det är endast tio som kommer till start. Dessa är involverade i sju av grupperna, där Anderslövs BoIK och Skegrie, Pelister och Västra Ingelstads IS samt BK Näset/FC Höllviken och Minnesbergs IF kamperar ihop. Så här ser det lokala spelprogrammet ut: Gylle AIF-Bulltofta IF, MF Pelister-Västra Ingelstads IS, BK Näset/FC Höllviken-Minnesbergs IF 8-1, Stavstens IF-Nydala IF, Skegrie BK-Anderslövs BoIK och Sorgenfri IK-Östra Torp Gif. Klagstorps IF står över, eftersom man är inlottad i en tre-grupp, där Sövestad och Blentarp möts denna första helg.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons