Annons

"Det brukar bli tufft där"

Det blir Karlskrona på bred idrottsfront för Trelleborgs del i helgen. Parallellt med Hästö-IFK spelas nämligen Karlskrona-Tif Vikings. Precis som för IFK gäller det för Tif Vikings att göra bra ifrån sig - om man vill vara med i den absoluta toppen.
Sport • Publicerad 23 januari 2004

Här gäller ju division tre-hockey och även om Tif leder serien i nuläget ligger Åstorp endast två poäng efter och Hässleholm ytterligare en. - Det brukar bli tufft där. Karlskrona är tungt hemma som lag och detsamma gäller deras publik! menar Göran Åhlander i Tif. Göran är hoppfull inför matchen men samtidigt hoppas han då på ett rejält tillfrisknande bland spelarna: - Ja, i tisdags saknades åtta som insjuknat i influensa eller annat och bland dessa fanns till exempel "Micke" Lönnberg - som ju betyder oerhört mycket. Tif tränade i går inför matchen och med två vilodagar kan man så klart instämma i Görans förhoppningar i sjukstugan. - De som tränade i tisdags såg väldigt taggade ut och vi får verkligen hoppas att vi kan ställa upp med ett hyfsat bra lag. Skadeläget är under kontroll i Tif och i nuläget är det egentligen endast Göran Åhlanders son, Mikael, som är skadad. Han har problem med en axel och ingen bättring syns just nu. Göran igen: - Nej, han kan inte spela och inte träna annat än styrketräning. Så fort han går på isen och spelar, så får han problem med axeln. Han vaknar dessutom om natten och känner sig helt avdomnad i armen, så det gäller att ta det försiktigt.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons