Annons

Delad pott i Höllviken

Obesegrade Mabi gästade på lördagen Höllviken när Gif var ute efter sina första poäng på hemmaplan. Lagen spelade jämnt och matchen slutade rättvist 1-1 (1-1). - Mabi är ett bra lag och vi tog iallafall vår första poäng på hemmaplan, sa Giftränaren Caspar Pauckstadt.
Sport • Publicerad 15 maj 2004

En händelse blev särskilt omdiskuterad efteråt - hemmaspelaren Freddy Borgs utvisning med dryga kvarten kvar. - Freddy fick först en smäll, en stämpling som han reagerade på genom att gå emot Mabispelaren. Då fick han en spottloska i ansiktet och Freddy reagerade genom att dra på med en rak höger. Det var ren provokation från motståndarens sida och helt vedervärdigt. Samtidigt måste man vara beredd på att det är sånt som kan hända, sa Pauckstadt. Utvisningen innebar att båda lagen spelade med tio man. En Mabispelare hade med halvtimmen kvar fått syna det röda kortet. - Det var en mycket jämn match med mycket kamp. Det var irriterat med många gula kort och efter deras utvisning tog vi över och skapade några farligheter. Tyvärr blev Freddy utvisad, han var jättefarlig i matchen. Freddy Borg inledde med att ge hemmalaget ledningen efter 20 minuter. Två minuter senare kvitterade gästerna genom Adem Özay. - Tyvärr kom kvitteringen alldeles för snabbt. Vi hade ett grepp om matchen i och med att vi gjorde första målet, sa Caspar Pauckstadt.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons