Annons

"De enda som drabbas är TFF och TFF:s A-lag"

Barbro Bengtsson hoppas att trelleborgarna ska vallfärda till Malmö. De som supportrar som ska bojkotta matchen har hon ingen förståelse för. "Det drabbar fel part. De enda som drabbas är TFF som klubb och TFF:s A-lag".
Sport • Publicerad 1 april 2011

TFF:s marknadsansvarige har bråda dagar. Matchflytten skapar många frågor och ännu återstår många problem att lösa.

De som köpt biljetter till Vångavallen kan lämna tillbaka dem och få pengarna tillbaka.

Annons

-Det är förvånansvärt lite folk som gjort det. Jag har mött många sympatiska känslor för oss. Vi behöver all stöttning vi kan få. Det är bara till att hoppas att så många som möjligt tar sig till matchen, säger Barbro Bengtsson.

Innan har TFF talat om att själva ordna med bussförbindelse för trelleborgarna till Malmö. Så kommer det inte att bli.

-Vi reder inte ut det. Det finns många andra problem som vi måste lösa på kort tid. Däremot har jag pratat med Skånetrafiken om att sätta in extra turer, säger Barbro Bengtsson.

Supporterorganisationen Blue Fanatics uppmanar till att bojotta matchen på söndag eftersom man anser att klubben inte undersökt möjligheten att spela på Olympia istället och att man inte lyssnat på spelares och supportrars önskemål.

-Var och en får ha sin uppfattning. Vår klara ståndpunkt, efter möte med ordningsmakten, har varit att Malmö är det bästa alternativet. Vi har haft samtal med polisen och dem kan man inte köra över hur som helst, säger Barbro Bengtsson.

Louise Löfgren
Björn Gustavsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons