Annons

Danske Ole lämnar Stavsten och ställer till det

Mindre än en vecka efter att Henrik Kronborg hoppat av Stavsten - för spel i H43 är det dags för ett nytt avbräck och denna gång stör det Eje Wilörs ritningar rejält.
Sport • Publicerad 24 september 2002

Det är nämligen den danske toppmålvakten Ole Gering som lämnar in och han var tänkt som förstemålvakt, även om han inte lyckades speciellt i premiären mot Alstermo. I nuläget har tränaren endast Johan Nilsson att tillgå som målvakt - Johan Staberg opererades nämligen för en meniskskada i höger knä under måndagen... - Jag har trivts bra här i Stavsten men jag har hela tiden haft ett avtal med Eje om att få återvända till Danmark direkt, om Kolding återkom. Kolding var nämligen i kontakt med mig redan i somras en första gång. Kolding är klart för spel i Champions League och det drar så klart extra, när man som 35-åring blir kallad och detta medger också Ole utan bortförklaringar. Eje Wilör erkänner att han är besviken men inte på Ole som person utan förstår honom fullt ut. - Mycket olyckligt som sagt och det gäller att hitta en ny målvakt i Danmark - här finns ingen ledig, avrundar en nedstämd Eje Wilör.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons