Annons

Damerna undvek sistaplatsen

Sport • Publicerad 14 mars 2005

Palmstadens damer avslutade säsongen med två bortamatcher och eftersom det blev seger i båda lyckades laget undvika sistaplatsen, och nedflyttning.

Palmstaden vaknade sent den här säsongen. Helgens segrar mot Finn och Ilgu var segrar nummer två och tre i ordningen.

Annons

– Man får ta det som det kommer. Det var svårt med så mycket avbräck som vi hade i början och det har tagit tid att spela ihop laget. Det var många rutinerade som måste ersättas och det var svårt för de unga spelarna att ta det ansvaret, säger tränaren Jonny Olsson.

Man började helgen med att slå Ilgu borta i lördags med 7"4.

– Det var ett topplag vi mötte, som hade chans på andraplatsen och eftersom vi var sjukdomsdrabbat fick vi spela efter våra resurser, det vill säga defensivt och på kontringar och det verkade som om det var melodin.

Mot Finn blev det lite tuffare men seger 4"2.

– Jag tyckte att vi tog ett rätt bra grepp om matchen direkt. 3"0 efter en förstaperiod där allt funkade. Sedan blev vi lite övermodiga i andra med vi ville verkligen visa att vi inte ville bli sist och vi tog oss samman.

Jonas Gustafsson

Innebandy Trelleborg
Innebandy Trelleborg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons