Annons

Dålig ekonomi får IFK att avbryta jakt på högernia

IFK Trelleborgs jakt efter en nyckelspelare på höger nio avbryts. Dålig ekonomi är anledningen. "Vi har inte tillräckligt med pengar just nu för att betala en ny spelare", säger IFK Trelleborgs sportchef Patric Sandblom.
Sport • Publicerad 16 juni 2008

Enligt sportchefen ligger föreningen efter i bearbetningen av sponsorer inför kommande säsong.

- Budgetmålet vi har satt upp ska inte vara några problem att nå. Men vi ligger inte i fas. Vi kan inte sälja skinnet förrän björnen är skjuten. Vi vågar inte spendera, säger Sandblom.

Annons

Ytterligare en anledning till att värvningen skrinläggs är provspelarnas prestationer.

- Vi tycker inte att de som varit här och provspelat är tillräckligt bra i förhållande till vad det skulle ha kostat oss.

 

En högernia har varit en av de mest prioriterade önskemålen från er sida?

- Det är klart att flaskhalsen blir smalare för var dag. Det är inte vårt mål att vänta till i höst. Men världen är inte statisk. Det kan hända saker, säger Patric Sandblom som antyder att IFK kanske nöjer sig med truppen så som den ser ut.

- Men vi har Goran Kuzmanoski som kan spela på högerposition. Och Kenny Ekman var tvåa på positionen efter Mirko (Stojanovic) i fjol.

Niclas Sörenson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons