Annons

Dagen efter för TFF

Även om det var kallt som nästan mitt i vintern - med vårens förhoppningsvis sista snöfall - spred TFF-arna värme omkring sig under gårdagens träningspass och anledningen var givetvis den gemensamt fina insatsen mot Djurgården.
Sport • Publicerad 7 april 2004
BILD: MÅRTEN SVEMARK
BILD: MÅRTEN SVEMARKFoto: 

Ulf Larsson och Åke Rasmusson körde ett hårt pass och alla tänkbara alternativ fanns med efter 2-2-matchen. Nu laddar man allmänt för matchen mot Halmstad under långfredag och inför den bland annat så här bland spelarna: - Kanske inte helt fel att möta Halmstad i andra omgången. Starkt att vinna i Örebro med 5-2 men kanske kan det smyga sig in lite övermod bland HBK-arna. Patrik Redo återvänder i och med matchen till Örjans Vall och han säger så här inför mötet med tidigare lagkamrater: - Det är bra tändvätska att spela på Örjans Vall. Jag har lite kontakt med några spelare ännu men jag trivs jättebra här och åker också väldigt sällan till Halmstad numera. Kommentarerna var många i omklädningsrummet, när det gäller premiären och här är bara några: - Jag trodde aldrig "Isak" var så långt ute. Han stod för en stabil målvaktsinsats. (Kristian Haynes som var solo efter 3.15) - Jag snackade med honom efter matchen och även om han gnällde över hörnan höll han med om att oavgjort var rättvist. (Jens Sloth om kompisen Isak) - En av de bästa matcherna med TFF, där vi matchar starkt motstånd med så offensiv fotboll. När vi spelat jämnt eller vunnit tidigare har det oftast berott på starkt försvarsspel och mål på fasta situationer. (Mattias Kronvall som varit med i allsvenskan tidigare.) - Det är riktigt roligt och en djäkla bra roll för mig. Jag kan gå med upp när jag vill. (Patrik Svensson bäste man på plan!) - Jag såg inte situationen... (Matchhjälten, Vitali Gussev om "segerbollen" var över kortlinjen eller inte.) - Sover sällan bra efter matcher. (Eric Fischbein som senare på kvällen kunde konstatera att han blir årets snabbaste allsvenske målskytt efter 4.10! En klocka lär vänta som premie.) - Jag vann klockan -99! (Mats Lilienberg som informerar om tiden 2.41 och 1-0 målet för MFF borta mot Frölunda då.) - Den känns solklar! Han tog mig om midjan. (Kristian Haynes om straffen som gav 1-0.)

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons