Annons

Conny Karlsson: Jag tror att matchen kommer lämpligt

Sport • Publicerad 13 juli 2005

TFF är " som vanligt " inne i en hektisk matchperiod. I söndags match mot AIK hemma i superettan, på lördag match mot AIK borta i superettan och däremellan vänskapsmatch mot Rennes på Vångavallen på onsdag kväll.

Men TFF-truppen dras inte med några allvarligare skavanker för tillfället och tränaren Conny Karlsson tycker att matchen mot Rennes kommer i rätt läge. – Jag tror att matchen kommer lämpligt. Belastningen ska inte behöva bli större än på en vanlig träning och man får förmoda att det här känns mer inspirerande än en vanlig träning.

Annons

Toni Bahtiri är på landslagsläger och Yousef Fakhro har bröllop i släkten men i övrigt kommer samtliga TFF:are i A-truppen att få speltid, det är i alla fall lagledningens plan.

– Alla kommer att få spela ungefär en halvlek. Vi kommer att sätta ihop två jämna lag som i stort får en halvlek var, säger Conny som helt enkelt hoppas att matchen ska innebära en mental kick för spelarna.

– Det är bra att vi får ett annat motstånd mellan matcherna mot AIK, jag tror att det kan rensa hjärnan lite.

Vad säger du till spelarna inför en sådan här vänskapsmatch?

– Att de bara ska gå ut och ha så roligt de kan. Det absolut viktigaste är att de njuter av att få spela mot ett så här bra lag.

Jonas Gustafsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons