Annons

Christian med i startelvan mot Café Opera

Efter floppen i Gävle, katastrofen i Sandviken och fadäsen senast mot Häcken är det dags för en smärre ommöblering i TFF-laget inför bortamötet med Café Opera.
Sport • Publicerad 3 maj 2002

Nu är det i och för sig inte förlusterna som bidrar till ändringarna i stort utan en skada och en avstängning, där den senare innebär att Christian Andersson tar en plats i startelvan. - Visserligen går Christian in istället för Johan Laursen - som är avstängd men Christian har visat att han är i form och därmed värd en plats i startelvan. Han gjorde ett piggt inhopp mot Häcken och har sett fin ut på träningspassen i veckan och det kändes ganska givet att han skulle vara med nu, säger Alf Westerberg - i bussen på väg till matchen mot Café Opera. Själv är Christian rejält uppåt i bussen och passar där på att - som vanligt - spela ut Greger Andrijevski i ett parti backgammon: - Jätteroligt att få vara med från start och nu gäller det bara att ta väl vara på chansen jag får och visa vad jag går för. Formen känns bra och vi skall vinna matchen mot Café Opera. Så är det bara! TFF-laget Pål Lundin-Dennis Melander, Thomas Magnusson, Peter Abelson, Michael Nilsson-Christian Andersson, Mattias Kronvall, Patrik Svensson, Kristian Haynes-Greger Andrijevski, Jonas Nilsson. Avbytare: Fredrik Persson, Jens Sloth, Ola Brodén, Sebastian Nilsson och Jonatan Partin.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons