Annons

Caroline glänste i debuten

Caroline Patic, tidigare tävlande för Kungsängens Bågskytteklubb i Stockholm, debuterade på allra bästa sätt för Trelleborgs Bågskytteklubb. Caroline blev tvåa i Malmö Archery Open i helgen som gick och hon tävlade i stenhård internationell konkurrens.
Sport • Publicerad 12 januari 2004

Tävlingen avgjordes i kombihallen på Stadionområdet och efter en sjätteplats under lördagens kvalskjutning i damernas Compound-klass tog sig Caroline på söndagen ända fram till finalen. Förlust visserligen mot Ingrid Olofsson, från BK Sturarna i Uppsala med 110-115 men det var en jämn match. Det fanns även andra skyttar från Trelleborgs BK som gav prov på bra skjutning och till och med visade, att man håller hög internationell klass. Man tävlade mot skyttar som tävlar professionellt på heltid och Magnus Carlsson tog sig fram till åttondelsfinalen - också i Compound och Glenn Linsjö slutade sexa i herrarnas fristil.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons