Annons

Bunkeflo i Anderslöv inleder tuff TFF-vecka

Först uppskjutet mot HIF men väl igång vann man premiären borta mot danska Frem och i dag fortsätter TFF mot Bunkeflo på konstgräset i Anderslöv.
Sport • Publicerad 17 februari 2006

– Vi går in i en tuff men god vecka – där alltså Bunkeflo inleder. Bunkeflo är också ett bra lag för oss att möta, där resultatet ju spelar mindre roll så här års, inleder Conny Karlsson efter gårdagens träningspass i Anderslöv.

Ett pass som alla verkade nöjda med men där tempot inte var alltför uppskruvat.

Annons

– Vi tränade lite lätt i dag med tanke på matchen och framför allt tränade vi försvarsspel, fortsätter Conny.

Bunkeflo IF – som i år spelar i nya division ett – gjorde en alldeles briljant match mot Halmstads BK förra helgen och nådde där 0– 0!

– Vi gjorde också en riktigt bra match mot Frem (TFF-seger med 2– 1) och det ser allmänt bra ut, menar Conny.

Efter matchen mot Bunkeflo väntar Landskrona Bois borta på onsdag och sedan HBK på lördag. Även den matchen på bortaplan.

När Conny kommer in på laget mot Bunkeflo talar han hellre om en 17-mannatrupp:

– Ja, det handlar om att gå runt och låta alla få spela. Inte i nuläget att nödvändigtvis hitta en bestämd startelva.

Den ende i truppen som är svårt skadad är Linus Malmqvist och han bröt båtbenet i ena armen mot Frem.

– Det kan låta fel men skulle nu Linus bli skadad är tidpunkten ganska väl vald och han ska inte behöva missa så mycket i matchväg. Vi räknar med att Linus är i träning igen redan nästa vecka men att han missar ett par, tre matcher, förklarar Conny. I första hand handlar det nu om tre spelare som Conny ser som stopperalternativ och det är Reynir Leósson, Thommie Persson och Christian Ahlström.

– Reynir ser väldigt mogen ut i sitt uppträdande och kan bli väldigt viktig för laget, inflikar Conny och när det gäller ett annat nyförvärv säger både Conny och Benny Mårtensson så här:

– Michael Mensah ser spännande ut, är stark i kroppen och honom kan vi hoppas mycket på.

Annons

I helhet ser truppen ut så här och matchen i Anderslöv har matchstart klockan 12:

Fredrik Persson, Niclas Jeppson– Axel Käll, Thommie Persson, Reynir Leósson, Michael Bengtsson, Christian Ahlström– Dennis Melander, Mattias Thylander, Jonas Bjurström, Holmar Örn Runarsson, Jimmie Augustsson, Charles Anderson, Alexander Steen– Michael Mensah, Patrik Redo, Toni Bathiri.

Inte så allvarligt som för Linus Malmqvist men det finns ytterligare några borta på grund av skada eller sjukdom och det är följande kvartett: Yousef Fahkro, knäskadad i höstas men på väg tillbaka, Jens Sloth och Björn Westerblad, bristningar i låret samt Patrick Nilsson, febersjuk tidigare i veckan.

Sigge Hansson

0410– 545 24

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons