Annons

Bronsmedalj till Mattias Ohlin

Tidigt i våras vann Mattias Ohlin SM-guld på 200 meter frisim. På torsdagen var han nära att göra om bravaden. Men det räckte inte hela vägen denna gång.
Sport • Publicerad 15 juli 2004

- Det här är deras sista tävling innan OS och det hade varit kul att slå dem. De har bara den här chansen och är toppade. Tyvärr gick det inte. Mattias Ohlin var nöjd ändå. Det blev ett brons efter att han varit i ledningen under stora delar av loppet. Tyvärr bäddade Ohlin för konkurrenterna. Han tog kommandot i loppet före Jonas Persson, som vann, och tvåan Peter Edvardsson. De två låg på Ohlins våg och sparade krafter. TSS-tränaren Sven-Bertil Mattsson ansåg att Ohlin skulle ha avgjort loppet i ett tidigt skede. - Jag var för feg, var rädd att mina krafter skulle ta slut. Men jag är nöjd ändå. Jag har gjort två bra 200-lopp detta SM och tiden är jag också nöjd med. Det var ett bra träningslopp. Större uppgifter väntar Mattias Ohlin. Om fyra veckor börjar OS-simningarna.

Markus Karlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons