Annons

Brist på danskar i Stavsten

Stavsten har drabbats av några tuffa avbräck inför kvällens bortamatch mot Uddevalla.
Sport • Publicerad 17 februari 2005

Hela dansktrion på nio meter har lämnat återbud, det vill säga Jannick Secher, Johnni Pedersen och Theis Husfeldt.

– Ingen av dem kunde komma loss från jobbet, säger Dragan Brljevic, Stavstentränare.

Annons

Trösten i bedrövelsen är att det är just Uddevalla som står för motståndet. Laget är seriens slagpåse och har bara lyckats ta två poäng på hela säsongen.

Dragan Brljevic är inte alltför orolig.

– Vi ska kunna ta dem ändå, jag får väl spela, och Mini (Christian Åkerman, Dragans tränarkollega). Kenni (Nörskov) är med och JP (Jonas Persson) och eventuellt kan Christian Skoog göra comeback. Vi hoppas att Björn Lindbergh kan vara med också.

– När vi slog Uddevalla borta i höstas hade vi inte heller med Theis och Jannick. Jag är inte orolig.

Nervösare blir det förmodligen i morgon då Önnered tar emot IFK Malmö. Ska Stavsten ha någon chans på seriesegern krävs det ju att Önnered börjar tappa poäng snart.

IFK Malmö hade Önnered på gaffeln i hemmamötet nyligen – 14–10 i paus – men föll till slut med 24–26.

– Jag såg den matchen i Malmö och IFK hade dem hela vägen men Önnered har en duktig målvakt (Morgan Eriksson), som vi också hade problem med, och han spikade igen i slutet. Men han har väl också sina dåliga dagar?

Dragan tror alltjämt på att Stavsten har en realistisk möjlighet att komma i kapp.

– Önnered har i stort sett en uppställning de kör med och får de skador och sjukdomar kan det bli problem, och de har Kärra, Olympic och Kristianstad kvar på bortaplan.

Jonas Gustafsson

Handboll Trelleborg
Handboll Trelleborg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons