Bra betyg åt Bahtiri

Inga mål men goda vitsord. TFF:s Toni Bahtiri är hemma igen efter sitt andra landslagsuppdrag med P17-landslaget. "Det är inte roligt att förlora alla matcher, men personligen gick det ganska bra även om det inte blev några mål den här gången", säger han efter fyrnationsturneringen i Halland.
Sport • Publicerad 26 juli 2005

Efter 0"1 mot Norge, 1"4 mot Island och 0"2 mot Turkiet får Bahtiri följande omdöme av förbundskaptenen Ulf Svensson:

" Han var oerhört bra mot Norge och var godkänd i inhoppen mot Island och Turkiet. Det är en snabb målgörare med bra teknik och fin spelförståelse.

När Toni Bahtiri debuterade i P17-landslaget i dubbelmötena mot Polen i april gjorde han tre mål. Den här gången blev han mållös.

" Jag hade några chanser som jag borde satt, men spelmässigt tycker jag det gick bättre den här gången. Vi spelade riktigt bra men hade lite oflyt.

I augusti spelar P17-landslaget turnering i Tjeckien.

" Det gäller hela tiden att prestera bra på lägren för att komma med, säger Toni Bahtiri.

Annars är det TFF som går första hand för 17-åringen.

" Mitt mål är att spela med A-laget så mycket som möjligt. P17-landslaget ser jag som bonus.

Hur bedömer du dina chanser att ta en plats i TFF:s A-lag i höst?

" Emil,Redo och Alban... alla är skitbra men min form känns bra och jag ska verkligen göra allt för att slåss om en plats.

Björn Gustavsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.