Annons

Bottennapp av IFK

Det vill sig inte alls för IFK. Laget har hittills inte lyckats vinna någon av sina träningsmatcher, och i lördags,ännu en förlust. Division 4-laget Lunds SK körde över ett oinspirerat IFK utan tillstymmelse till egna spelidéer och vann med 4-1 (1-1).
Sport • Publicerad 30 mars 2003

- Det var inte alls bra, säger IFK-tränaren Deval Eminovski. Ett riktigt bottennapp. Vi spelade bara bra under en fem- eller tiominutersperiod i första halvleken. Då kom också IFK:s enda mål, faktiskt ett ledningsmål. Ett inspel från höger in i Lunds straffområde ledde till en stökig situation. Då dök anfallaren Kara Bajo upp och slog bollen resolut i nättaket. - Det var väl i stort sett det enda glädjeämnet, säger Deval. sedan bjöd vi dem på 1-1 och sedan fortsatte vi att bjuda vidare. Som om förlusten inte vore nog - IFK fick ännu en skada att lägga till sin växande lista. Mittbacken Hampus Frank drog på sig en rejäl sträckning i baksidan av låret när han löpte bakåt i en duell med en lundaspelare. För närvarande går sex man skadade: Andreas Palmqvist, Christian Andersson, Elbasan Avdyli, Mattias Simonsson, Peter Sesay och nu alltså Hampus Frank. IFK får ta nya tag mot Tenhult 5 maj.

Martin Kubista martin.kubista@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons