Annons

Bottenapp " ändå vinst för Höllviken

Sport • Publicerad 7 juni 2005

Höllvikens Gif hankar sig fram i södertvåan. På måndagen kom 1"0 (0"0) borta mot Helsingborgs Södra trots att laget var utspelat i första halvlek.

Division två

Annons

– Vi kunde enkelt ha legat under med 4"0 i paus. Helsingborgs anfallare kom fria gång på gång men brände alla sina chanser, sa Gif-tränaren Caspar Pauckstadt.

Caspar var mer än nöjd med segern, samtidigt oerhört missnöjd med prestationen.

– Det här var det värsta jag någonsin sett. En oerhört svag insats med undermåligt beslutsfattande. Ändå starkt av oss att resa oss efter en sån här genomklappning.

Höllviken, utan Thomas Magnusson, tätade till försvaret, spelade 4-5-1 och hittade även målet. Ola Brodén avslutade på pass av Johan Isgren i slutskedet.

Caspar Pauckstadt konstaterar att spelarna måste upp på en betydligt högre nivå och redan till nästa match, Värnamo hemma på lördag, kan Nicklas Öberg göra comeback efter sin skada.

Martin Falkenby

FOTBOLL HELSINGBORG
FOTBOLL HELSINGBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons