Annons

Bordtennis: Förluster för Ladies Team

- Det gick inte så bra för oss i dag...Så summerade Veronica Augustsson lördagens seriematcher i division ett mot Linné respektive Malmö FF, där Trelleborgs Ladies Team förlorade i båda med siffrorna 4-6, 4-6 uppe i Uddevalla.
Sport • Publicerad 2 februari 2002

Visserligen vann Veronica Augustsson själv samtliga sina matcher och dessutom den dubbel där hon och nyförvärvet Marie Persson spelade tillsammans. - Marie vann två av sina matcher också, men det räckte inte. Vi har ju lite halvt lag. Jennie Engblom och Jessica Augustsson går i väntans tider, Angelica Augustsson är knäskadad och under söndagen kan man heller inte räkna med hjälp från Marie Persson. Hon hade sedan tidigare bokat in en semesterresa och kunde därför bara delta i lördagens spel. - Vi får lämna walk over i hennes matcher under söndagen, så det lär inte bli särskilt lysande resultat då heller. - Det positiva är förstås att Hanna Jönsson och Sanna Lundgren får vara med och spela, det är bra för de yngre att skaffa sig lite erfarenhet, avslutade Veronica.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons